Pentru aceasta gama, din cele 35 de hectare s-au ales strugurii de calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate de 222g de zahar, au fost desciorchinati si apoi tinuti la macerare la temperaturi mici timp de 10-12 ore. A urmat o presare usoara si apoi fermentare lenta ]n cuve de inox cu temperatura controlata intre 15 si 18°C, timp de 30 de zile. Pentru a pune in evidenta caracterul onctuos al Chardonnay-ului, s-a facut o maturare scurta (6 luni) la baric din lemn francez. S-a ales o combinatie de 10% baricuri noi si 90% baricuri la a doua trecere.
• NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Nas pronuntat, complex, foarte fructat. La notele secundare : putin unt, aluna proaspata; usoare note de anason. Aspect tipic de Chardonnay. Gura ampla, grasa.
• TEMPERATURA DE SERVIRE: 10-12°C.
Sticla de 750 ml
Tara de origine: Romania
Culoare: Alb
Soi: Chardonnay
Podgorie: Segarcea
Fel: Sec