Strugurii ajunsi la un nivel de maturitate de 225g zahar, s-au cules manual si s-au desciorchinat. Bogatia de arome se gaseste in pielita boabelor si de aceea, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o temperatura de 8-10 º C. A urmat o presare usoara, iar mustul obtinut a fermentat lent, timp de 30 de zile, in cisterne de inox cu temperatura controlata intre 15 si 18 ºC.
• NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Note de trandafir, litchi, fidel aromelor de struguri Muscat. In gura are o prospetime frumoasa, aromele sunt cele care dau volum; putin ca pulpa de piersica, un bun echilibru acid. Finalul este lung, cu o mare persistenta gusto-olfactiva.
• TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE : 10-12 ºC
Sticla de 750 ml
Tara de origine: Romania
Culoare: Alb
Soi: Tamaioasa Romaneasca
Podgorie: Segarcea
Fel: Sec