Pinot Noir Prestige - Domeniul Coroanei Segarcea
  Produsul a fost adaugat in cos

Pinot Noir Prestige - Domeniul Coroanei Segarcea

Tara de origine: Romania

Culoare: Rosu

Soi: Pinot Noir

Podgorie: Segarcea

Fel: Sec

54.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Pentru aceasta gama, din cele 23 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual, la un nivel de maturitate de 235g zahar/litru de must, au fost desciorchinati si tinuti la macerare – fermentare, in vinificatoare speciale cu piston timp de zece zile. Coborârea alternativa a pistoanelor in vinificator reprezinta un procedeu traditional care permite o extragere mai mare de culoare si tanini. Pentru maturare s-a ales o combinatie de baricuri din lemn francez si lemn american, in proportie de 60% baricuri noi si 40% baricuri la a doua trecere.

NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Expresiv, foarte agreabil. Se regasesc note fructate – rodie – si condimente. In gura este complex si bogat, cu taninuri topite. Aspect de lemn foarte discret, usor vanilat.

TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE : 17º-18ºC. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului, astfel incât acesta sa fie cât mai natural.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos