Domeniul dispune de 23 de hectare cu Pinot Noir, plantate cu o densitate de 6 250 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol de tip cernoziom calcros. Modul de tăiere este Gobelet evantai. Pentru această gamă, s-au ales parcele cu o productie mică, de 6 tone/ha.
TEHNICA DE VINIFICAŢIE : Strugurii s-au cules manual, la un nivel de maturitate de 230g zahăr/litru de must, au fost desciorchinaţi şi ţinuţi la macerare – fermentare, în vinificatoare speciale cu piston, timp de zece zile. Coborârea alternativă a pistoanelor în vinificator este un procedeu tradiţional care permite o extragere mai mare de culoare şi taninuri. Pentru maturare s-au ales baricuri franceze, noi şi de a doua trecere pentru o perioadă de 6 – 8 luni.
TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE :17 - 18º C.
Sticla de 750 ml
Tara de origine: Romania
Culoare: Rosu
Soi: Pinot Noir
Podgorie: Segarcea
Fel: Sec