Domaine Ceptura Rouge/Rosu , Vinuri Davino
  Produsul a fost adaugat in cos

Domaine Ceptura Rouge/Rosu , Vinuri Davino

Brand: DAVINO

Tara de origine: Romania

Culoare: Rosu

Soi: Cupaj

Podgorie: Dealu Mare - Ceptura

Fel: Sec

156.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Vinuri Cupaj de la Davino : Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon.

Davino Rouge este un vin cu un miros intens, complex si persistent, cu fond de visine negre, prune uscate, condimentat (piper verde), lemn de stejar, cafea.

Prezinta un gust complex si expresiv, amplu, puternic dar rotund, cu un postgust remanent si condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.

Davino Rouge se produce numai in anii favorabili. Cele trei soiuri care intra in sortiment sun vinificate separat. Strugurii sunt selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu : clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22-26 C, Cabernet Sauvignon - timp de 21 zile, Merlot - timp de 15 zile si Feteasca Neagra - timp de 12 zile. Fermentatia malolactica desavarsita imediat dupa cea alcoolica. In cupaj concura cele mai valoroase loturi, procentele de participare ale fiecarui soi stabilindu-se dupa 2-3 luni de tatonare prin microprobe. Maturat 10 luni in baricuri mici de stejar romanesc de 225 litri 50 %, 50% in vase de inox. Invechire in sticla minim 12 luni.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos