Vinurile spumante sunt produse exclusiv cu metoda tradițională, champenoise, adică prin maturare în sticlă, în cazul spumantelor CARASSIA prin maturare îndelungată de minim douăzeci de luni, folosind soiuri tradiționale. Întreg procesul de vinificare, începând cu prima și a doua fermentare, trecând prin degorjare, până la îmbuteliere și etichetare, sunt efectuate în propria cramă cu cele mai moderne echipamente.
Notele elegante de brioșă și cremozitatea vinului se îmbină cu prospețimea aromelor de fructe - arome fine de citrice, pere, mere, piersici - acestea fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului atât vizual cât și prin textura fină pe palat. Postgustul este lung, plăcut, aromele autolitice completându-se cu note de miere și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.
Sticla 750 ml
Tara de origine: Romania
Culoare: Alb
Soi: Chardonnay
Fel: Sec