Strugurii sunt culesi la primele ore ale dimineţii în lădiţe de 13 kg şi transportaţi la crama noastră din Ceptura în camioane frigorifice, pentru a-şi păstra temperatura optimă de conservare a aromelor. Fermentaţia are loc la temperaturi între 150 şi 170 C, timp de peste 21 de zile.
Rezultatul este un cupaj Sauvignon blanc & Feteasca alba «de terroir» care exprimă armonios îmbinarea caracterelor de soi cu specificul zonei Dealu Mare. Dacă vă aşteptaţi aşadar la un Sauvignon Blanc cu aromă de «pipi de pisică» vă vom dezamăgi . Dar dacă doriţi un Sauvignon Blanc crocant, proaspăt şi complex, ne aşteptăm să apreciaţi aromele de citrice asociate cu flori de câmp si miere.
Sperăm ca persistenţa şi complexitatea gustului să-l facă să devină
Â
Tara de origine: Romania
Culoare: Alb
Fel: Sec