Domeniul dispune de 23 de hectare cu Pinot Noir, plantate cu o densitate de 6 250 de plante la hectar. Dispunerea plantelor este de la nord la sud, pe un sol de tip cernoziom calcros. Modul de tăiere este Gobelet evantai. Pentru această gamă, s-au ales parcele cu o productie mică, de 6 tone/ha.
TEHNICĂ DE VINIFICAŢIE : Pentru această gamă, au fost selectati strugurii cu calitatea cea mai bună. S-au cules manual la un nivel de maturitate de 210g zahăr/litru de must, au fost desciorchinaţi şi apoi ţinuţi la macerare pentru obţinerea culorii, timp de 6 ore, la o temperatură de 10 º C. A urmat o presare uşoară şi apoi fermentarea, ca la un vin alb, în cuve de inox, la 15 -18º C, timp de o lună.
CULOARE: Roz somon, pal, strălucitor.
NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE: Arome intense, de dulceaţă, tinere, fructe roşii – zmeură. În gură este suplu, foarte rotund, cu aciditate proaspătă, dar bine echilibrată – apetisant.
TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SERVIRE: 10º-12ºC.
Tara de origine: Romania
Culoare: Roze
Soi: Cabernet Sauvignon
Podgorie: Segarcea
Fel: Sec