Domeniul dispune de 15 hectare de Feteasca Albă, plantate cu o densitate de 6 000 de plante la hectar. Dispunerea este de la nord la sud, pe un sol de tip cernoziom calcaros. Modul de tăiere este Gobelet evantai. Pentru această gamă, s-au ales parcele cu o producţie mică, de 6 tone/ha.
VINIFICARE : Strugurii, ajunsi la un nivel de maturitate de 200g zahăr/litru de must s-au desciorchinat şi s-au presat la presiuni mici. Mustul astfel obţinut, s-a limpezit natural, la temperaturi de 5-8 ºC, timp de 48 de ore. A urmat apoi o fermentare lentă, in cuve de inox, cu temperatura controlată, între 16-18ºC. Vinul a fost maturat pe drojdii fine, cu batonaj periodic timp de 3 luni.
NOTE OLFACTIVE ŞI GUSTATIVE: Nasul este seducător şi foarte fidel aromelor acestui soi. Totul in fineţe, cu note de flori albe şi de salcam. La punere în gură, regăsim o aciditate crocantă, cu flori de lămâi, echilibru fin şi o frumoasă textură.
TEMPERATURA RECOMANDATĂ DE SERVIRE :10º -1 2º C.
Sticla de 750 ml
Tara de origine: Romania
Culoare: Alb
Soi: Feteasca Alba
Podgorie: Segarcea
Fel: Sec