Sampanie Mumm Cordon Rouge
  Produsul a fost adaugat in cos

Sampanie Mumm Cordon Rouge

Tara de origine: Franta

Fel: Brut

250.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Casa de Geroges Haermann Mumm, infiintata in 1827 , inca mai aspira la obiectivele initiale. Pasiunea lui Georges, a fost aceea de a atinge cea mai inalta calitate posibila. Cordon Rouge exprima toate nuantele subtile ale podgoriilor Mumm. Este un echilibru perfect intr structura , rafinament si finete. Exista o poveste despre panglica rosie de pe sticla. In sec al XIX-lea a fost decorata cu Legiunea de Onoare, cea mai prestigioasa disctintie franceza, ca o recunostinta a intregii activitati.

 

Pinot Noir 45%, Pinot Meunier 25 % si 30 % Chardonnay, soiuri culese de la Cremant, Avize,Oger, Vertus,Ambonnay, Bouzy, Verzenay, Verneuil si Vandieres. Toate au fost culese pentru a exprima foarte bine terroir-ul podgoriilor, 218 hectare din care 160 sunt clasificate Grand Crus.

 

Fiecare soi este tinut separat de la cules pana ajunge la rezervoare.

 

Un galben proaspat auriu cu nuante de jad, un flux elegant de bule in crestere , pentru a forma o spuma bogata plina de viata. Nasul dezvolta arome de lamaie si graperfruit, cu note de piersici albe, caise si mar acrisor. O atingere de aciditate si o lungime fina, remarcabila  si plina de originalitate.


 

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos