Armagnac Delord Horse D Age, 0,7L
  Produsul a fost adaugat in cos

Armagnac Delord Horse D Age, 0,7L

Brand: Delord

Tara de origine: Franta

Alcoolemie: 40

360.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Armagnac Delord Horse D Age, 0,7L

 

Un uimitor Armagnac care a fost distilat in 1968. Arome de citrice si prune lucreaza impreuna cu notele de vanilie dulce si caramel.

Podgoria Familiei Delord este formata din de 42 de hectare, împărțită în 11 parcele si este situată în satul Lannepax. Se compune din cele patru soiuri tradiționale de struguri Armagnac: Ugni Blanc 56%, Colombard 24%, Baco 14% și Folle-Blanche 6%.

Cele patru soiuri de struguri sunt recoltate, presate și vinificate separat într-o pivniță de vinificație, la câțiva metri de distilerie. Controlul temperaturii, stabilirea și rafturile sunt toate tehnici bine stăpânite de Sylvain Delord. El caută un vin aromat ușor acid și puțin alcool, care este vinul ideal pentru distilare.

Distileria se află în Lannepax, satul natal al familiei. Distilarea, un pas esențial și fascinant în crearea Armagnacului, are loc în inima iernii. Este una dintre singurele case Armagnac care folosesc cele două metode de distilare.

 

Pivnițele depoziteaza mai mult de 1000 de butoaie și o duzină de tancuri de stejar care îmbătrânesc și protejează Armagnacul, "eaux-de-vie" de la secolul XX până în prezent. Cele mai vechi vinuri se păstrează în "Bonbonne" (borcane de sticlă) departe de lumină, într-o cameră numită Paradise.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos