Pentru aceasta gama, din cele 27 de hectare s-au ales strugurii cu calitatea cea mai buna. S-au cules manual la un nivel de maturitate de 210g zahar, s-au desciorchinat si s-au presat. Mustul astfel obtinut s-a limpezit natural la temperaturi de 5-8 ºC, timp de 48 de ore. A urmat apoi o fermentare lenta in cuve de inox, cu temperatura controlata intre 15-18ºC, timp de 30-45 zile. Pentru a câstiga in complexitate si arome s-au batonat drojdiile fine periodic, timp de trei luni.
• NOTE OLFACTIVE SI GUSTATIVE : Arome proaspete de fructe exotice – lamâie, fructul pasiunii; usor condimentat. Atac blând, bun echilibru acid. Finalul este agreabil, aproape matasos, se simte gutuie.
• TEMPERATURA RECOMANDATA DE SERVIRE : 10 –12 ºC.
Tara de origine: Romania
Culoare: Alb
Soi: Sauvignon Blanc
Podgorie: Segarcea
Fel: Sec