Termeni si conditii

Termeni si conditii

Vinescu.ro - magazin de vinuri.

INTRODUCERE

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.vinescu.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

POLITICA DE RETURNARE Magazin Vinuri Vinescu.ro

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Best Time Investments AG S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

CONTINUT SITE

Vinescu.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT

Vinescu.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei S.C. Best Time Investments AG S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. Best Time Investments AG S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Vinescu.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Vinescu.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Vinescu.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

S.C. Best Time Investments AG S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. Best Time Investments AG S.R.L. isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

 

 

Cu incredere,

Vinescu.ro

magazin online de vinuri bine alese!

 

 Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail : contact@vinescu.ro sau la numarul de  telefon 0753 081 123

  Produsul a fost adaugat in cos