Dom Perignon Rose cu cutie
  Produsul a fost adaugat in cos

Dom Perignon Rose cu cutie

Tara de origine: Franta

Culoare: Rose

Podgorie: Champagne

Fel: Brut

1530.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Un roze cu o complexitate rara si o expresivitate pe care o puteau imprima doar strugurii Pinot Noir copti. DOM PERIGNON ROSE are aroma bogata si incantatoare, cu note de capsuna, anason si ghimbir. Textura este incredibil de cremoasa, cu gust intens fructat, infuzat cu accente de macese si lemn dulce. Finisajul este lung, revigorant si dinamic.

Dom Perignon Rosé este un sortiment absolut superb, a cărui realizare a presupus studii lungi şi migăloase, derulate ani la rând în cramele casei. Complexitatea aromatică şi densitatea perlajului conturează nucleul acestui vin legendar. Sortimentul este învechit timp de cel puţin 7 ani, însă maturarea îndelungată nu influenţează deloc claritatea produsului. Şampania Dom Perignon Rosé este caracterizată de note florale şi fructate extrem de parfumate, care conferă un aer boem şi misterios băuturii.

Un melanj inedit de arome florale, în special petale de trandafir, flori de heliotrop şi flori de cireş, învăluit în note proaspete de fructe roşii.

Arome florale şi tonuri delicioase de căpşune, caise uscate, zmeură şi fragi, completate elegant de accente discrete de ceai de Ceylon.

Culoare: Roz.

 

Sticla de 750 ml

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos