Cognac Frapin VSOP 0,5L - Franta
  Produsul a fost adaugat in cos

Cognac Frapin VSOP 0,5L - Franta

Brand:

Tara de origine: Franta

240.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Cognac Frapin VSOP 0,5L - Franta

 

De-a lungul mai multor secole, producătorii de viță-de-vie, vinificatorii, distilerii și comercianții, familia Frapin a adunat o vastă podgorie de 240 de hectare, situată în inima primei Cru de Cognac, cunoscută sub numele de Grande Champagne.

Începând cu anul 1978, Maison Frapin sa bucurat de un succes continuu sub conducerea domnului și d-nei Max Cointreau, care ia succedat mamei sale Marie Frapin și astăzi sub conducerea fiului lor, Jean-Pierre Cointreau.

VINURILE DE ESTATE:

FUNDAȚIA CALITĂȚII FRAPIN

Amplasat în dealurile Segonzac, în zona Château Fontpinot, Frapin păstrează vechile metode de cultivare, recoltare, vinificație, distilare și îmbătrânire: vase de cupru roșii de la Charente, butoaie de stejar de la Limousin, alternând crame umede și uscate ...

Cognacurile lui Frapin transmit puritatea, aromele și caracteristicile distincte și puternice ale terroirului din care provin, provocând plăceri refăcute și senzații unice. Poluarea în mare, solul de vâscos din această zonă asigură o alimentare regulată cu apă a subsolului și a viilor.

Mai mult, metodele noastre de creștere durabilă ne permit să producem vinuri sănătoase și fluorescente cu o aciditate care să garanteze că Cognacul are un potențial de îmbătrânire, precum și caracteristicile sale fină, fructe și elegante.

În 2015, Frapin a recoltat suficiente struguri de la Cognac Château Fontpinot pentru a distila peste 2450 hectolitri de denumire de Cognac, rămânând în același timp în conformitate cu metodele de creștere durabilă. În acest scop, Frapin a investit într-o instalație de epurare a vinificației sub impulsul lui Patrice Piveteau, asistent director general și master de la Cellar.

EAUX-DE-VIE: EXPERTIZA FRAPIN CREȘTE

CALITATEA INNATĂ A GRANDEI CHAMPAGNE.

La Frapin există o varietate de pivnițe distribuite în jurul proprietății noastre de 350 de hectare. Unele sunt la parter, iar altele sunt la mansardă; unele sunt umede și altele sunt uscate. Aceste diferențe au un impact asupra vârstei de vârstă și fiecare baril va vizita mai multe locații în timpul vieții sale în pivniță. Cellarmaster Patrice Piveteau valorifică această diversitate, îmbinând fiecare Cognac cu perfecțiunea.

Deși poate părea o rușine că echivalentul a peste 120.000 de sticle se evaporă în fiecare an în pivnițele noastre, Maestrul din Pivniță știe că "partea de îngeri" este unul dintre aliații săi cei mai fideli în producția de coniacuri Grande Champagne.

Pe lângă variantele unice Vintages păstrate, butoaiele Frapin conțin echivalentul a mai mult de 5 milioane de sticle de Cognac în pivnițele întunecate, sub țiglele înnegrite. Alături de Trésors du Château, singurele vinuri și Multimillésimes dau mărturie pentru condițiile excepționale de îmbătrânire și să sublinieze caracteristicile unice ale proprietății imobiliare găsite într-un eau-de-vie

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos