Armagnac De Montal 1966
  Produsul a fost adaugat in cos

Armagnac De Montal 1966

Brand:

Alcoolemie: 40

850.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Armagnac De Montal 1966 este produs in provincia Gasconia, situata in sudul Frantei, in regiunea Bas Armagnac, o regiune bine cunoscuta pentru producerea de armagnac.

Caracteristica dominanta a distilatelor din gama De Montal este bazata pe arome fine florale si note gurmande de prune.

Distilarea se face prin metode naturale in care se folosesc vinuri albe-soiurile Folle Blanche, Ugni-Blanc si Colombard- cu un grad alcoolic scazut si o aciditate ridicata de la care se innobileaza cu un caracter complex si un gust aromat.

Sticla este insotita de o cutie de lemn gravata cu anul de producere.

 

Sticla de 700 ml

În Gascony, de unde provin armagnacurile lui Montal, timpul își face treaba încet. Podgoriile poartă fructul până la momentul distilației și miracolul procesului de maturare în pivnițe. Armagnacurile lui Montal poartă bogăția solului care produce vinurile. Cunoscătorii acestei lumi pot alege dintr-o listă de prestigiu a Armagnacilor lui Montal.
Regiunea Bas-Armagnac, cu cele mai bune podgorii pentru Armagnac, găzduiește peisaje deluroase, alternând cu pădurile dense denumite "Black Armagnac" datorită aspectului lor sumbru. Clima blândă și umedă, împreună cu toamna însorită, asigură aromele și aromele subtile.
Pământul din Bas-Armagnac, provenit din reuniunea pământului și a mării, constă din nisip dur și conferă lui Bas-Armagnac caracterul și aromele sale ușoare. Solul este alcătuit din argilă pietricică, este deficientă de var și îi conferă lui Bas-Armagnac Brandy ușurința și aroma delicată a prunelor. O altă caracteristică a zonei este modelul de viță de vie și de pădure.
Soiurile de struguri: Folle Blanche, Ugni-Blanc și Colombard sunt soiurile tradiționale din care se fac Montal Armagnacs. Vinurile albe, deosebit de potrivite pentru distilare, au un conținut redus de alcool și sunt destul de acizi, parfumate, delicate și rotunjite. Apoi selectează cele mai bune podgorii.
Metoda noastră de vinificație este în întregime naturală, iar aditivii artificiali nu sunt permise. Vinul este distilat imediat după recoltare, astfel încât aroma maximă poate fi reținută.
Distilare: Armagnac folosește în continuare un cupru sau un "organ de mare" care permite vaporilor să crească; sub ochii buni ai distilerului care se ocupă de echilibrul adecvat al aromelor și aromelor fructate, precum și de caracterul și stilul brandyi noastre.
Procesul de maturare: butoaiele de stejar Armagnac de 100 de galoane sunt fabricate din vechi stejari albi din pădurile din Monlezun și Le Frêche. Acest tip de stejar este cel mai potrivit pentru butoaie pentru brandy excelente și oferă caracterul distinctiv. Evaporarea eau-de-vie, cunoscută și sub numele de "cota Angels", are loc în aerul rece al pivnițelor noastre, ceea ce asigură un proces natural de reducere. O schimbare are loc între eau-de-vie, fibrele stejarilor și aerul.
Château de Rieutort, în cazul în care Montagne Armagnacs sunt în vârstă, este situat în inima Gascony. OÎn Gascony, de unde provin armagnacurile lui Montal, timpul își face treaba încet. Podgoriile poartă fructul până la momentul distilației și miracolul procesului de maturare în pivnițe. Armagnacurile lui Montal poartă bogăția solului care produce vinurile. Cunoscătorii acestei lumi pot alege dintr-o listă de prestigiu a Armagnacilor lui Montal.
Regiunea Bas-Armagnac, cu cele mai bune podgorii pentru Armagnac, găzduiește peisaje deluroase, alternând cu pădurile dense denumite "Black Armagnac" datorită aspectului lor sumbru. Clima blândă și umedă, împreună cu toamna însorită, asigură aromele și aromele subtile.
Pământul din Bas-Armagnac, provenit din reuniunea pământului și a mării, constă din nisip dur și conferă lui Bas-Armagnac caracterul și aromele sale ușoare. Solul este alcătuit din argilă pietricică, este deficientă de var și îi conferă lui Bas-Armagnac Brandy ușurința și aroma delicată a prunelor. O altă caracteristică a zonei este modelul de viță de vie și de pădure.
Soiurile de struguri: Folle Blanche, Ugni-Blanc și Colombard sunt soiurile tradiționale din care se fac Montal Armagnacs. Vinurile albe, deosebit de potrivite pentru distilare, au un conținut redus de alcool și sunt destul de acizi, parfumate, delicate și rotunjite. Apoi selectează cele mai bune podgorii.
Metoda noastră de vinificație este în întregime naturală, iar aditivii artificiali nu sunt permise. Vinul este distilat imediat după recoltare, astfel încât aroma maximă poate fi reținută.
Distilare: Armagnac folosește în continuare un cupru sau un "organ de mare" care permite vaporilor să crească; sub ochii buni ai distilerului care se ocupă de echilibrul adecvat al aromelor și aromelor fructate, precum și de caracterul și stilul brandyi noastre.
Procesul de maturare: butoaiele de stejar Armagnac de 100 de galoane sunt fabricate din vechi stejari albi din pădurile din Monlezun și Le Frêche. Acest tip de stejar este cel mai potrivit pentru butoaie pentru brandy excelente și oferă caracterul distinctiv. Evaporarea eau-de-vie, cunoscută și sub numele de "cota Angels", are loc în aerul rece al pivnițelor noastre, ceea ce asigură un proces natural de reducere. O schimbare are loc între eau-de-vie, fibrele stejarilor și aerul.
Château de Rieutort, în cazul în care Montagne Armagnacs sunt în vârstă, este situat în inima Gascony. Olivier de Montal, un adevărat mușchetar, selectează personal butoaiele care sunt asociate pentru îmbutelierea. Afacerea familiei
Recoltele Montal din Bas Armagnac ("Premier Cru" din regiunea Armagnac), Folle Blanche, Ugni Blanc, Bacco (Strugurii Bacco creează aroma plăcută a prunelor) și strugurii Colombard.
Această regiune produce cele mai bune produse Armagnac, iar soiurile de struguri sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de acizi și producția de alcool redus, care asigură intensitatea.
Din tradiție, Olivier de Montal știe cum să selecteze momentul potrivit pentru distilare. Aceste cunoștințe, climatul, starea soluluilivier de Montal, un adevărat mușchetar, selectează personal butoaiele care sunt asociate pentru îmbutelierea. Afacerea familiei
Recoltele Montal din Bas Armagnac ("Premier Cru" din regiunea Armagnac), Folle Blanche, Ugni Blanc, Bacco (Strugurii Bacco creează aroma plăcută a prunelor) și strugurii Colombard.
Această regiune produce cele mai bune produse Armagnac, iar soiurile de struguri sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de acizi și producția de alcool redus, care asigură intensitatea.
Din tradiție, Olivier de Montal știe cum să selecteze momentul potrivit pentru distilare. Aceste cunoștințe, climatul, starea solului

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos