Cognac Camus XO Elegance - Franta
  Produsul a fost adaugat in cos

Cognac Camus XO Elegance - Franta

Brand:

Tara de origine: Franta

570.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Cognac Camus XO Elegance  - Franta

 

Adânc atașați la terenul lor de coniac, cele cinci generații ale familiei CAMUS au reușit să păstreze cu încredere valorile originale ale mărcii. Acest proces de predare de la tată la fiu asigură acum continuitatea și dezvoltarea unei expertize unice, pietrele de temelie rămânând solul, vița de vie și strugurii.
Pe lângă dragostea și respectul față de fructele pământului, cultura CAMUS se bazează pe inovație și pe căutarea unor calități aromatice excepționale - pentru că, dincolo de rolul lor de oameni de afaceri, CAMUS se văd ca viticultori, exploratori și pasionați de gustul gustului .
Faptul că casa familiei CAMUS le Plessis se află în inima regiunii extrem de căutate a Borderies cru este o dovadă a acestui atasament special pentru regiunea Cognac. Familia CAMUS este astăzi unul dintre cei mai mari proprietari de teren din denumirea de Cognac Borderies.
Acest caracter specific se referă la viziunea lui Jean-Paul CAMUS, care a identificat potențialul gust al terorilor diferiți din regiune într-un stadiu foarte timpuriu. Ghidat mai mult de propria lui intuiție decât de trecerea tendințelor, el a ales să dezvolte cruda Cognac de Borderie, care în general a fost trecuta, și să îi lase să strălucească în întreaga lume.
Distilarea este o etapă esențială în producerea Cognacului, iar la CAMUS este marcată de o căutare continuă a finesei aromatice. Apoi este rândul maestrului de pivnițe, un adevărat custode al acestei expertize ancestrale, care apare în timpul procesului de selecție pentru proaspăt distilată.
Acest proces subtil și delicat este o oportunitate de a alege ceaiul de casă care va fi folosit în amestecurile pentru vișinele Cognac. Datorită stăpânului de distilare dublă atât cu și fără drojdie, maestrul de pivniță va dezvălui "inima" și sufletul vinului și va aduce complexitate aromată și substanță fiecărui cuvée.
De îndată ce distilarea este completă, coniacurile CAMUS sunt plasate în butoaie de stejar. În timpul șederii sale lungi așezate în aceste butoaie, Cognacul va avea un aspect chihlimbar, iar proprietățile sale senzoriale se vor dezvolta odată cu trecerea timpului. Touchul CAMUS vine în joc aici din nou, cu grija deosebită în selectarea butoaielor, pentru a respecta întotdeauna caracterul original al eaux-de-vie.
Pentru a crea Cognacurile CAMUS, de aceea, maestrul de la pivniță aleg butoaie cu taninuri ușoare care îi conferă Cognacilor o rotunjime inimioasă și se asigură că toate calitățile lor aromatice rămân intacte. Pentru coniacurile mai vechi, cum ar fi Elégance XO sau Extra Elegance, maestrul casei de case, în general, optează pentru pivnițe umede, care dau eaux-de-vie un caracter minunat de subțire.
Istoria marelui ognac a început cu distilare. Introdus în secolul al XV-lea, această tehnică a fost o modalitate de a transporta vin Charente, fără ca această calitate să fie afectată. Vinul distilat a avut astfel un început neîntrerupt în călătoria sa spre regatele îndepărtate ale nordului, unde acest "brandwijn" deja extrem de popular (un cuvânt olandez care înseamnă "vin ars")

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos