Proiect Vinescu.ro - Blogul Vinescu

Blog - Proiect Vinescu.ro

La Multi Ani! La cat mai multe vinuri bune in 2018!

Stimate pasionat de gusturi fine,


Împărtășim plăcerea unui vin bun și suntem încântați că ne-ați ales serviciile, pe parcursul acestui an.

Noi, oamenii de la Vinescu.ro, îți mulțumim pentru încredere și îți urăm sărbători fericite și un frumos final de an, alături de cei dragi.

Nu ne oprim aici și deja ne pregătim pentru un 2018 plin de gust, surprize și noutăți.

 


Numai bine,

Echipa Vinescu.ro

450 de medalii la International Wine Contest Bucharest 2016

Vinurile din România, Moldova și Italia se plasează în fruntea clasamentului. România și Moldova au obținut singurele două Mari Medalii de Aur acordate în acest an

Bucureşti, 10 iunie 2016: Miercuri, 08 iunie a.c., la Palatul Bragadiru din Bucureşti, a avut loc Gala de decernare a premiilor International Wine Contest Bucharest 2016.

Ediţia din acest an a concursului, prima itinerantă, a fost găzduită de Focşani, judeţul Vrancea.

“IWCB îşi îndeplineşte misiunea de a fi o entitate de ierarhizare şi promovare a vinurilor de calitate, în folosul consumatorilor şi al producătorilor, deopotrivă. Referitor la evoluția concursului, ne propunem ca, în următoarele ediții, să găsim şi să impunem îmbunătăţiri acceptate de OIV (Organizaţia Internaţională a Viei şi Vinului) în procesul de evaluare. De asemenea, ne bucurăm să contribuim astfel la reintrarea României în Liga superioară a lumii vinului, în termeni de producţie şi de piaţă,“ afirmă Cătălin Păduraru, CEO IWCB.

Despre câștigători

Marea Medalie de Aur IWCB 2016 a revenit unui vin din România (Tămâioasă Românească 1975, produs Staţiunea Pietroasele) şi unui vin din Moldova (Chardonnay 2013 Botrytis, produs de Château Vartely).

Cele mai apreciate vinuri albe seci – Rigid ELM Sauvignon Blanc 2015 de la Wine Union JSC, Bulgaria şi Pinot Grigio de Purcari 2015, Moldova.

Cel mai apreciat vin rose sec - C’est soir Rose (Cabernet Sauvignon) 2015 de la Domeniile Lungu, România.

Cele mai apreciate vinuri roşii seci – Encore Syrah 2012 de la KATARZYNA ESTATE LTD, Bulgaria şi St. Andrews Cabernet Sauvignon 2013 de la Wakefield/ Taylors Wines, Australia.

România a obţinut 187 medalii (41,5% din total medalii):

· 1 Mare Medalie de Aur

· 59 Medalii de Aur (36% din total Medalii de Aur)

· 127 Medalii de Argint (45% din total Medalii de Argint)

Cel mai bun selectioner / importator din România este, şi în 2016, VINEXPERT, cu 8 Medalii de Aur și 7 Medalii de Argint.

Despre ediția 2016

Aflat la a XIII-a ediţie, jurizarea a fost făcută cu 7 comisii a câte 5 membri, fiecare comisie având în componenţă câte 3 specialişti străini şi 2 români. Suma anilor de studiu a juraţilor este de 374, aceştia evaluând în carieră peste 220.000 de vinuri şi având publicate aproape 40.000 de pagini cu texte de specialitate.

Numărul total de probe înscrise: 1495 (limită autoimpusă) - 48% probe din România (717 probe) și 52% probe din afara României (778 probe)

In totalul de probe înscrise 1396 au fost vinuri liniştite, 66 vinuri efervescente, iar 33 distilate.

S-au acordat un număr de 450 medalii (30% din total probe participante, conform Regulamentului OIV):

· 2 Mari Medalii de Aur

· 165 Medalii de Aur (37% din total medalii)

· 283 Medalii de Argint (63% din total medalii)

· 290 probe cu punctaj de argint (peste 82 de puncte), dar care nu au obţinut medalie

Probele cu peste 82 puncte reprezintă 49,5% din probele înscrise.

Numărul total de operatori (producători şi importatori) care au înscris probe: 238.

Numărul de operatori care au luat medalii: 153, adică 64% din numărul operatorilor care au înscris probe.

Numărul de operatori care au luat punctaj mai mare sau egal cu 82: 188 (79% din numărul operatorilor care au înscris probe).

În cazul României:

· 100 operatori au înscris probe

· 65 operatori au luat medalii

· 82 operatori au avut punctaj mai mare de 82 puncte

Aici puteți consulta lista completă a câștigătorilor IWCB 2016.

IWCB este cel mai important concurs international de vinuri din Europa de Est, fiind organizat la inițiativa ONVPV, de catre ASER Wineconsulting, în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), sub înaltul patronaj al Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului (OIV).

Parteneri media principali: Global Wine&Spirits, vinul.ro

Parteneri media: Europa FM, Food&Bar, National Geographic, Men’s Health, Practic in Bucatarie, Casa si Gradina, Dilema Veche, Progresiv, Trends HRB, Revista Fermierului, Agerpres, Horeca Romania, Fine Wine, Profit.ro, business-review.ro, femei-in-afaceri.ro, manager.ro, agroRomania.ro, business24.ro, ziare.com, news.ro, life.ro, vipstyle.re, pistoanefabricate.ro, vin2.ro, oenolog.ro, vinescu.ro, Savor TV, semenbune.ro

Cătălin Păduraru

CEO IWCB

Coniac/Cognac, o rubrica de bauturi fine pe site-ul vinescu.ro

Cautam permanent sa venim cu lucruri noi si deosebite pentru a va bucura gusturile, de aceea avem acum disponibila cea mai variata gama de coniacuri pe care o poate oferi un magazin online.


Toate produsele sunt originale si provin de la importatorii autorizati, conform politicii de pret pe care noi o aplicam, suntem siguri ca sunt la preturile cele mai corecte.  Preturile sunt de importator si produsele sunt garantate prin certificatele de origine/calitate.


Sunt prezente cele mai reprezentative Case de Cognac din Franta,  produsele lor pot incanta orice cunoscator sau pasionat de cognac :


Hine


Leopold Raffin


Prunier


Chabasse


BowenAvem un stoc generos de produse, de aceea suntem incantati sa va oferim informatiile si detaliile necesare ce va pot convinge sa alegeti cel mai bun cognac/coniac.


Un cognac poate fi servit impreuna cu prietenii sau poate fi oferit cadou partenerilor Dumneavoastra de afaceri.


Pentru mai multe detalii despre produse accesati www.vinescu.ro/coniac-cognac/


Cu incredere,


Vinescu.ro


magazin online de vinuri si coniacuri bine alese!

zinfandel.ro, un site despre vinuri de la vinescu.ro

Pentru ca si la noi sunt crame care fac vinuri exceptionale, care te impresioneaza de la prima degustare, vinescu.ro si-a propus ca pentru fiecare soi de vin , sa realizeze cate un site de prezentare.


Pe aceste site-uri vom prezenta produsele si cramele pe care noi le consideram reprezentative. Sustinem produsele de calitate si incurajam eforturile celor care vor sa fie aproape de asteptarile pasionatilor de vinuri.


Astazi a fost pus online zinfandel.ro, un site care pezinta un soi de vin mai putin cunoscut romanilor, dar foarte apreciat de catre cei din strainatate.


Vrem sa scoatem in evidenta acest soi si calitatile lui, dar si eforturile facute de cei de la Crama Oprisor pentru a vinifica un vin alb din strugurii rosii.


Crama Oprisor :


Caloian Zinfandel alb 2011 este un vin care confirma capacitatea de inovatie a echipei Cramei Oprisor. Pentru al doilea an consecutiv va oferim un vin alb exotic obtinut din struguri rosii, ce surprinde prin complexitatea aromelor si a gustului, cu o structura echilibrata de o aciditate bine integrata, in care aromele de merisoare si flori de salcam se completeaza cu un gust proaspat si inviorator de piersici albe


Caloian Zinfandel, poate fi achizitionat de pe vinescu.ro, bucurati-va de promotiile  noastre!


Cu incredere,


Vinescu.ro

magazin online de vinuri bine alese!

  
Vinescu.ro a participat la Simfonia Lalelelor!
Vinescu.ro a facut toate eforturile necesare pentru a amenaja un stand de vinuri la Simfonia Lalelelor.

Multumim celor cu care am pregatit standul : Crama Oprisor , Recas, Vie Vin Vanju Mare, Crama Garboiu, Nachbil, Rifco Trading.

Standul a fost unul impresionant si a avut expuse mai multe game de Vinuri Romanesti, 7 rafturi de lemn pline de vinuri Romanesti de buna calitate, expuse intr-un mod elegant. Vinurile oferite la degustare ne-au facut sa cunoastem cu adevarat gusturile pasionatilor de vinuri si totodata acest eveniment ne-a dat voie sa interactionam cu potentialii clienti.

Consideram ca a te prezenta la un eveniment cu vinuri premium ar trebui sa reprezinte o obligatie pentru cei care vor sa vina aproape de pasionatii de vinuri si totodata sa caute sa fie pe masura asteptarilor lor. Vinescu.ro, va cauta sa fie mereu in preajma pasionatilor de vinuri si sa ofere intotdeauna cu profesionalism, produse de calitate.

Iata cateva imagini de la eveniment, preluate de pe site-ul oficial Simfonialalelelor-pitesti.ro

Cu incredere,

Vinescu.ro

magazin online de vinuri bine alese!

[gallery]
Vinescu.ro si Crama Oprisor, sponsori la Festivalul de Film Evreiesc
Zilele acestea in Bucuresti se desfasoara Festivalul de Film Evreiesc. Acest interesant eveniment , este patronat de : Ambasada SUA, Ambasada Israelului, Ambasada Statului German si Ministerul Culturii. Vinescu.ro si Crama Oprisor, si-au propus sa sponsorizeze acest eveniment si sa incante invitatii la acest evniment de cultura cu vinurile puse la dispozitia organizatorilor.

Crama Oprisor si Vinescu.ro ureaza succes organizatorilor si vizionare placuta invitatilor acestui deosebit eveniment.

Va asteptam la Cinema Studio si la Muzeul Taranului Roman, sa urmariti filmele acestui Festival de Film.

Ne dorim ca si in continuare sa sustinem si sa dezvoltam asemenea proiecte . Intotdeauna un eveniment de o asemenea anvergura si calitate,  va fi insotit  de vinuri bine alese.

Tin sa multumesc personal si celor de la Crama Oprisor , care au fost de acord sa sustinem impreuna acest proiect.

 Festivalul de Film Evreiesc, editia a doua, s-a desfăsurat la Cinema Studio si Muzeul Ţăranului Român, în perioada 27 aprilie – 3 mai 2012Cu incredere,

Vinescu.ro

 
feteascaregala.ro, site de prezentare pentru cel mai renumit vin din Romania.


Pentru a intregi proiectul nostru de vinuri, am lansat in online-ul romanesc un site dedicat celui mai cunoscut soi de vinuri din Romania.
Feteasca Regala este soiul de vinuri care se comercializeaza cel mai bine in Romania si reprezinta soiul cu cea mai mare notorietate in randul consumatorilor de vinuri din tara noastra.
Acest soi , in functie de podgoriile si vinificatorii care il imbuteliaza, prezinta particularitati. Ceea ce il caracterizeaza cel mai bine este fructozitatea si voiciunea.
Este un vin pe care cu greu ai putea sa il invechesti, de aceea este de preferat sa fie consumat tanar (pana in 3-4 ani).
Pentru ca reprezinta un etalon pentru consumatorii de vinuri, ne-am propus sa ii alocam un site personalizat si totodata o promovare pe masura.


Feteasca regala este acel soi de vinuri pe care il intalnim in majoritatea cazurilor demisec, dar sunt vinificatori care au etalat si vinuri seci de inalta calitate,  din acest soi de struguri.


Unele dintre cele mai reprezentative vinuri/produse  rezultate din acest soi de struguri sunt Feteasca Regala Sole Barrique, (printre putinele vinuri din acest soi , invechite in butoaie) si Feteasca Regala Stirbey.
Crama Stirbey deja se prezinta in Romania ca si o Crama cu pretentii de lider pentru vinurile de calitate. Ceea ce este de apreciat la aceasta crama este ca nu modifica preturile si discount-urile dupa cum se aseaza Soarele sau Luna pe cer, ci isi asuma cu eleganta , orice intelegere de business perfectata.


Este o bucurie sa investim in proiecte online care sa prezinte produse de calitate si sa demaram parteneriate ce avantajeaza consumatorii/pasionatii de vinuri de calitate din Romania.


feteascaregala.ro  va prezenta si promova doar vinurile din acest soi de struguri , ce prezinta o provocare in ceea ce priveste calitatea si unicitatea produsului,  atat pentru producatori, cat si pentru comercianti sau consumatori de vinuri din Romania.


Accesati cu incredere feteascaregala.ro, cel mai vandut soi de vinuri din Romania!


Cu incredere,


Vinescu.ro


magazin online de vinuri bine alese!


 

 

 
Despre vinurile Tenuta di Ulisse, prezente pe vinescu.ro, magazin online de vinuri bine alese!
Vinuri albe si rosé

In productia de vin alb, fructul este cules manual cu grija in lazi de 15 kg si apoi strugurii intregi sunt raciti in tunelul nostru exclusiv de refrigerare „Enocrio” cu scadere brusca de temperatura de la 20˚ la 0˚ si ulterior prin macerare la rece a cojilor care adapostesc esenta precursorilor lor aromati.

Strugurii sunt curatati de cozi si apoi presati delicat cu o presa cu vid prevazuta cu un dispozitiv de preaplin (balon) umplut cu argon in scopul de a obtine fluxul mustului utilizat pentru fermentare, operatiune care se realizeaza cu atentie pentru a pastra toata bogatia aromelor.

Mustul este lasat sa curga static la temperaturi joase intr-un mediu fara oxigen datorita gazelor nobile (argon) si apoi se adauga drojdia selectionata.

Fermentarea si maturarea se produc in rezervoare din inox presurizate de 400 de milibari cu argon nobil la o temperatura controlata intre 10-20˚C.

Imbutelierea se realizeaza de obicei in luna decembrie din anul urmatoarei recolte. Fiecare etapa este monitorizata constant prin analiza si degustare pana cand vinul este comercializt dupa alte 3 luni timp in care vinul este lasat sa se odihneasca in sticla.

Strugurii intacti si aromele fine cu nuante originale sunt trasaturile principale ale vinurilor Tenuta Ulisse. Prospetime, savoare, mineralitate, echilibru si rafinament sunt cuvintele care surprind cel mai bine rigoarea stilistica a acestor vinuri din punctul de vedere al gustului. Acestea sunt expresiile fara cusur ale strugurilor care produc aceste vinuri, care permit o gama extrem de larga de tendinte gustoase de piersici albe si galbene, pere si mere verzi sau coapte, ananas, mango, papaya, prune, mandarine, lamai si grapefruit, acestea fiind doar cateva dintre ele.

Cand se gusta vinurile albe Tenuta Ulisse se poate descoperi un intreg univers de arome si senzatii care creeaza un ansamblu fin si captivant si o experienta bahica extrem de placuta datorita simfoniei echilibrate de prospetime, savoare si mineralitate.

Vinuri rosii

Recolta strugurilor rosii reflecta complexitatea terroir-urilor diferite si soiurilor de struguri ale cramei Tenuta Ulisse: ciorchinii de struguri sunt culesi de-a lungul unei perioade mari de timp (intanzandu-se din ultimele 10 zile din octombrie pana in primele 10 zile din noiembrie). Urmarirea si monitorizarea gradului potrivit de ajungere la maturitate chiar inaintea recoltei este o activitate importanta a calitatii si integritatii strugurilor pentru a asigura ca numai cea mai buna materie bruta ajunge in pivnita. Curatarea de cozi si presarea strugurilor sunt urmate de adaugarea drojdiei selectionate. Mustul este lasat apoi sa fermenteze in coji la temperaturi controlate timp de aproximativ 20 – 25 de zile. Pentru unele vinuri, maturarea se produce in butoaie din stejar francez, pentru o perioada intre 4 si 6 luni. Fiecare dintre aceste proceduri, atat in timpul vinificatiei cat si in timpul maturarii, sunt realizate pentru a produce tipurile diferite de struguri utilizati pentru a oferi o tehnica de productie impecabila de exprimare in cel mai bun mod a tuturor trasaturior lor.

Vinurile rosii ale Tenuta Ulisse au toata clasa necesara pentru a exprima pe deplin unicitatea extraordinara a diferitelor terroir-uri ale cramelor din care provin, atat soiurile de struguri nobile autohtone, cat si cele fine internationale. Gustand aceste vinuri, cea mai exacta experienta este aceea a unui vartej de tendinte cu gust de fructe, floral si picant atingand un nivel inalt de rafinament. Se poate simti clar gustul de zmeura, capsuni salbatice, coacaze si mure, gem de cirese si cirese amare, petale de trandafir. Multele soiuri autohtone si internationale de struguri, fie in vinuri dintr-un singur soi fie in combinatii, sunt expresiile unor structuri unice realizate din fructe pline de viata si crocante, aciditate echilibrata fin si tendinte captivante, toate acestea facand ca vinurile rosii Tenuta Ulisse sa fie unice si fara pereche.

Urmeaza o lista a vinurilor noastre cu compozitia si denumirea lor:

Vinuri albe

UNICO Chardonnay (Chardonnay 100%) - IGT Terre di Chieti

UNICO Cococciola (Cococciola 100%) - IGT Terre di Chieti

UNICO Pecorino (Pecorino 100%) - IGT Terre di Chieti

UNICO Trebbiano D’Abruzzo (Trebbiano D’Abruzzo 100%) – Abruzzo D.O.C.

SOGNO DI ULISSE Bianco (Trebbiano D’Abruzzo,Pecorino, Cococciola) - IGT Terre di Chieti

Vinuri rosé

UNICO Merlot Rosè (Merlot 100%) - IGT Terre di Chieti

UNICO Cerasuolo D’Abruzzo (Montepulciano D’Abruzzo 100%) – Abruzzo D.O.C.

SOGNO DI ULISSE Rosato (Montepulciano D’Abruzzo, Merlot) - IGT Terre di Chieti

Vinuri rosii

UNICO Montepulciano D’Abruzzo (Montepulciano D’Abruzzo 100%) 100%) - Abruzzo D.O.C.

AMARANTA Montepulciano D’Abruzzo (Montepulciano D’Abruzzo 100%) - Abruzzo D.O.C.

SOGNO DI ULISSE Rosso (Montepulciano D’Abruzzo, Cabernet Sauvignon, Merlot) - IGT Terre di Chieti

Vinuri spumante

UNICO Pecorino Brut (Pecorino 100%)

UNICO Rosè Brut (Merlot 100%)

 

Piata. Vinuri de mare prestigiu si armonie: motivul succesului Tenuta Ulisse

Astazi, o foarte buna cunoastere a pietei este esentiala pentru producatorii de vin. Tenuta Ulisse este una dintre cele mai dinamice si intreprinzatoare crame din peisajul regional si italian si este un simbol al regiunii Abruzzo pe pietele cele mai mari si pretentioase.

Aceste model de afacere in domeniul productiei vinului, adanc impamantenit la nivel local, insotit de o vocatie internationala atenta mereu la pietele cele mai consolidate si bine educate, aduce cu sine abilitatea de a transmite sentimentul regiunii Abruzzo si al Mediteranei, oferind astfel un factor important care il distinge de concurenta si care ii permite sa faca fata globalizarii pietelor si gusturilor.

Tenuta Ulisse a crescut progresiv inca de la prima recolta din 2007 de la 65.000 de sticle pana la uimitoarea cifra de 450.000 de sticle la recolta din 2010.

Tenuta Ulisse contribuie cu solida sa reputatie, bazata pe productia si imaginea sa, la succesul si veselia vinului italian din toata lumea. Circulatia marfurilor sale se afla in continua crestere chiar si in ciuda prezentei crize. Compania a primit aprecieri si premii, dar cel mai important dintre toate, multumita calitatii sale si abilitatii de a simti tendintele gustului consumatorului, ea primeste aprecierea in continua crestere a restaurantelor fine din Italia si din toata lumea.

Reteaua noastra comerciala interna este alcatuita din 40 de reprezentanti de vanzari ai sectorului horeca pentru restaurante, hoteluri si wine baruri.

Canada, Germania, Elvetia, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Rusia si Norvegia sunt cateva dintre tarile, care cunosc cel mai bine si apreciaza vinurile Tenuta Ulisse, si acest trend creste an dupa an.

Ca si noutate pentru 2012, va fi  vinul Nativae, un vin nefiltrat si care nu contine sulfiti. Va fi un deschizator de drumuri chiar si pentru  piata romaneasca.

 

 

nativae, vin fara sufiti Tenuta di Ulisse

 

 

Astept cu nerabdare sa degustam si aceste vinuri, impreuna.

 

Cu incredere,

Vinescu.ro,

magazin online de vinuri bine alese
Vinescu.ro , distribuitor autorizat al vinurilor Tenuta di Ulisse, vinuri Italia. Partea II
  

Mosia Tenuta Ulisse

55 de hectare de vita de vie intinse in trei locatii. Langa orasul Crecchio, in Lanciano si in Ortona

Abruzzo, regiune istorica situata in peisajul de tara de la Appenine si teritoriu viticol unic, in care vitele de vie coexista intotdeauna cu pomi fructiferi, paduri, maslini si ierburi aromatice. Un teritoriu si dulce si amar, care ofera conotatii de putere si intensitate. Plasamentul solurilor teritoriilor din Abruzzo este destul de variat: o succesiune continua de munti, dealuri, campii, stabatute de izvoare. Configuratia orografica produce o gama de vanturi care atrag asupra regiunii o ploaie binefacatoare. Vegetatia este variata si densa, iernile, desi scurte, sunt puternice si cu multa zapada si verile sunt calde si prelungite.

Din punctul de vedere al cultivarii vitei de vie Abruzzo este un continent. Fiecare zona de provenienta poate varia mult pe o raza de doar cativa kilometri, oferind cultivatorilor de vita de vie conditii pedoclimatice optime. Tenuta Ulisse si-a extins gradual suprafata de cultivare prin monitorizarea atenta a rezultatelor calitative ale vinurilor produse in fiecare locatie. Aceasta strategie de dezvoltare s-a concentrat pe selectarea teritoriilor de cultivare a vitelor de vie si soiurile ne ofera o gama variata si bine diferentiata. Dupa ultima achizitie, familia Ulisse detine acum 3 mosii: una la tara, langa Crecchio, una in Lanciano si, ultima dar nu cea din urma, in Ortona, chiar pe coasta Adriatica.

Peste 70 % din vitele de vie ale noastre sunt plantate in randuri („Spurred cordon”) de aproape 50 cm inaltime. Randurile de vie sunt realizate cu cea mai  moderna tehnologie dar intotdeauna cu respect fata de natura si fata de peisajul local si de aceea se folosesc tarusi de lemn si de salcam. Calitatea porneste din vita de vie. Ani de experimente ne-au convins in totalitate de acest lucru: marile vinuri se nasc din struguri mareti. In cadrul Tenuta Ulisse, producem vinuri exclusiv din vitele noastre de vie. Am plantat noi insine vite de vie, si in fiecare an ne-am implicat personal in elagaj si in recolta.

De la vita de vie la pivnita. O combinatie perfecta intre modernitate si traditie

Deosebitul mozaic al terroir-ului mosiilor Tenuta Ulisse trebuie sa mentina identitatea si integritatea fiecarei piese in parte odata ajunse in pivnita. Cultivarea minutioasa si grijulie a vitelor de vie, piatra de temelie a productiei vinurilor superioare si concentrarea pe selectarea pamantului, selectarea si atentia soiurilor de struguri plantate, ne ofera un cadru variat si bine diferentiat.

Tenuta Ulisse a devenit detinatorul unei mosteniri ampelografice de neegalat in Abruzzo. Aceasta marca de vin istorica din Abruzzo a preluat sarcina de a pretui, recolta dupa recolta, excelenta materialelor brute, care sunt fara egal pentru calitatea si bogatia organoleptica. Productia in pivnita necesita o organizare eficienta a activitatilor de a interpreta cel mai bine soiurile autohtone (Montepulciano D’Abruzzo, Trebbiano D’Abruzzo, Cerasuolo D’Abruzzo, Pecorino, Cococciola, Passerina) si internationale (Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay) ce alcatuiesc gama variata a soiurilor de struguri a Tenuta Ulisse.

Momentul recoltei variaza cu cateva zile de la sol la sol chiar si pentru acelasi soi de struguri si in pivnita fiecare tip de struguri este procesat separat pentru a asigura trasabilitatea de la vita de vie pana la sticla. Planificarea momentului recoltei, monitorizarea si grija pentru detalii precum si tehnologia si profesionalismul sunt ingredientele principale utilizate de Tenuta Ulisse pentru a mentine natura multi-teritoriala a excelentei cultivarii vitelor de vie din Abruzzo, devenind astfel reprezentantul sau autoritar si de incredere. Personalul specializat, facilitatile de procesare indraznete, tehnologia la rece, toate sunt organizate conform unei proceduri de productie pe masura capabila sa creeze vinuri provenite din pamant, cu o identitate clar definita, constand intr-o ideologie de productie focusata pentru a nu risipi identitatea vinului din Abruzzo.

Tenuta Ulisse se prezinta ca o crama moderna, dinamica, valoroasa intr-o noua era in care se contopeste o tehnologie moderna a productiei de vin cu stilul de viata vibrant al vietii contemporane exprimand potentialul si caracterul strugurilor originari din Abruzzo. Ne-am dezvoltat propriul nostru stil de operare, si acest lucru se poate observa din abordarea noastra fata de productia vinului. Acest stil este creat prin uniunea dintre tehnicile traditionale de productie a vinului si tehnologia moderna. Tenuta Ulisse isi stilizeaza vinurile cu o integritate care reflecta unicitatea solului si echipa noastra combina viticultura meticuloasa, tehnologia moderna de productie a vinului si tehnicile traditionale de productie pentru a crea un stil deosebit pentru structura, complexitatea si echilibrul acestuia.

Vinurile noastre sunt rezultatul pasiunii si experientei lui Antonio si Luigi Ulisse, doi frati dedicati exprimarii potentialului si caracterului vinurilor regiunii. Fiecare pahar din vinul Tenuta Ulisse este o calatorie, o experienta care uimeste, o viziune. „Suntem hotarati sa utilizam cele mai expresice si unice terroir-uri ale regiunii Abruzzo pentru a crea distinsul vin rafinat Abruzzo”. Calitate si pasiune. Aceste cuvinte sunt preluate de fiecare aspect in parte al angajamentului nostru de a redescoperi soiurile originare de struguri si de a reinterpreta soiurile internationale.

Colectia variata si bogata a vinurilor Tenuta Ulisse contine soiurile de elita ale strugurilor originari din gama UNICO si AMARANTA, combinatii inovatoare cu soiuri intenationale ale gamei SOGNO DI ULISSE.

Vinurile noastre exprima viziunea productiei unice de vin Tenuta Ulisse, care produce in special vinuri deosebite cu o personalitate interesanta, expresie a pamantului nostru dar intotdeauna cu o vocatie internationala stabilita.

 
Vinescu.ro, distribuitor autorizat al vinurilor Tenuta di Ulisse , vinuri Italia. Partea I
Asa cum ati observat, facem tot posibilul sa incheiem cat mai multe parteneriate pentru  avea cat mai multe produse in portofoliul nostru.

Dorim sa facem asta, fara a ne indeparta de la obiectivele noastre principale, produse de calitate, servicii excelente  si preturi bune pentru a le pune la dispozitia clientilor si partenerilor nostri.

Cu acesti parteneri vom face diverse promotii si concursuri, pentru a fi mereu la dispozitia Dumneavoastra .

In continuare va vom spune povestea celor de la Tenuta Di Ulisse :

TENUTA ULISSE

 O companie tanara intr-un taram cu traditie indelungata

Tenuta Ulisse, o afacere de familie

Infiintata in 2006, Tenuta Ulisse este astazi marca simbolica a renasterii enologice a regiunii Abruzzo si a culturii bautului. Tenuta Ulisse, o expresie moderna a unei traditii vechi de secole de pasiune si dedicare pamantului, este una dintre mosiile de elita producatoare de vin din Abruzzo. Compania s-a cufundat agresiv in potentialul terroir-ului si al soiurilor stravechi ale regiunii Abruzzo prin aducerea unei amprente contemporane asupra  soiurilor de struguri indigene cum ar fi Montepulciano D’Abruzzo, Trebbiano D’Abruzzo, Pecorino, Cococciola and Passerina.

Cu putin peste 10 ani in urma, o revelatie: viitorul viticulturii Abruzzo trebuia sa urmeze o noua cale oneologica, in cautarea calitatii absolute. Pentru a atinge acest scop, a fost necesar locul potrivit, momentul potrivit si cei mai buni oameni. Astfel s-a ajuns la ideea Tenuta Ulisse, vii cultivate cu intelepciune si experienta de familia Ulisse, care cauta cu fiecare recolta, o noua capodopera. Rezultatele pot fi vazute, dar sunt chiar si mai evidente in pahar. De-a lungul istoriei scurte dar prolifice, Antonio si Luigi Ulisse au cultivat cele mai bune vii ale regiunii Abruzzo si au lucrat aproape cu Riccardo Brighigna, unul dintre cei mai buni producatori de vin din Italia.

Rezultatele au fost remarcabile, vinurile Tenuta Ulsse primind in nenumarate randuri critici excelente si culegand constant laudele criticilor internationali. In mai putin de o decada, crama Tenuta Ulisse din regiunea Abruzzo in centrul Italiei s-a pozitionat in fruntea unei revitalizari de succes si radicale a acestei zone istorice producatoare de vin. Crama, larg cunoscuta ca una dintre cele mai inovatoare si avansate mosii, si-a pus amprenta moderna asupra vinurilor facute din soiuri de struguri stravechi si indigene.

La inceputul anilor 1900 pasiunea bunicului Antonio Ulisse pentru vin l-a atras in locul unic:  Contrada San Polo in locul extraordinar de la tara, de langa orasul Crecchio in regiunea Abruzzo a Italiei. Acesta este un taram care poarta insemnele profunde si de neuitat ale cultivarii viilor si ale culturii vinului, situat intre muntele Majella si marea Adriatica, la umbra castelului medieval.

In acest mediu, Antonio si Luigi Ulisse s-au dorit sa asigure continuitatea fermei familiei inceputa de la bunicul lor Antonio, dar concentrata spre viitor. Doi tineri afaceristi indragostiti de pamantul lor au avut abilitatea de a il vedea in viitor, de a percepe potentialul urias al dezvoltarii excelentei de a produce vin in dealurile din zona Crecchio. Ei au crezut ca acest potential nu a fost inca pe deplin exploatat cu angajamentul si abordarea potrivita pentru productie.

Totul a inceput in vie cu plantarea primelor vite de vie Montepulciano D’Abruzzo, Trebbiano D’Abruzzo and Pecorino cu toata grija necesara de producerea moderna a vinului, concentrata pe ideea conform careia calitatea unui vin provine din vita de vie si din managementul agronomic al acesteia. Numai strugurii sanatosi culesi in momentul potrivit al coacerii si cu o gama pe deplin dezvoltata a trasaturilor organoleptice trebuie trimisi in pivnita. La Tenuta Ulisse, respectul pentru naturaletea strugurilor, crescand potentialul lor de producatori de vin si accentuand trasaturile unice ale fiecarui soi de vin sunt regulie pe care Antonio si Ligi Ulisse le-au urmat cu strictete inca de la inceput, recolta dupa recolta.

Regulile au permis crearea unui nou model de crama provenita din teritoriul local si concentrata pe piete mai pretentioase si mai educate. In domeniul vinurilor de calitate, Abruzzo paraseste in sfarsit acea zona gri, care a afectat taramurile si firmele ei pentru prea mult timp.

Incepe un nou sezon pentru producerea vinului si forta care o ghideaza este Abruzzo. Firma Tenuta Ulisse si familia Ulisse, impreuna cu cele mai mari nume producatoare de vin din Abruzzo, sunt jucatorii principali ai acestei dezvoltari majore nu numai din punctul de vedere al economiei si al productiei, ci de asemenea, si mai ales, din punctul de vedere al calitatii vinurilor si abilitatii de a simti schimbarea gustului consumatorului inainte ca aceasta sa se intampla. Au urmat aspru ani furtunosi si intensi: au fost create noi vinuri, au fost achizitionate noi mosii si au fost dezvoltate si imbunatatite tehnicii si tehnologii de productie.

Au urmat multe premii si aprecieri, dar, cel mai important, a crescut sigur preferinta in randul consumatorilor, permitand firmei sa fac inconjurul lumii, deoarece lumea in sfarsit a cunoscut Abruzzo si vinurile ei. Tenuta Ulisse se afla printre principalele crame din Abruzzo in interpretarea cu succes a acestei noi dimensiuni si perspective internationale, in care a investit puternic si cu regularitate, permitandu-i sa fie una dintre cele mai bune si bine consolidate exemple de distribuire si succes comercial ale domeniului din Abruzzo.

Munca in echipa, entuziasmul molipsitor si valorile si emotiile impartasite in lumea calitatii vinului sunt vitale. In cadrul Tenuta Ulisse se poate observa sentimentul de proprietate si mandria de a impartasi proiectul de dezvoltare si prosperitate a viilor din Abruzzo pretutindeni, in perceptia tuturor; se poate auzi in cuvintele celor care muncesc din greu cu pasiune reala si permanenta. In concluzie, Tenuta Ulisse este o afacere de familie, deoarece reprezinta o familie mare ce impartaseste visul acelor tineri afaceristi care au avut inspiratia si au promovat renasterea vinului de calitate din Abruzzo.

 

Puteti viziona produsele si preturile in detaliu pe vinescu.ro

 

Cu incredere,

Vinescu.ro
feteasca-regala.ro, site din proiectul vinescu.ro
 

Am bucuria sa va prezint noua serie de site-uri informale despre vinuri, feteasca-regala.ro, feteasca-neagra.ro, feteasca-alba.ro.

Acestea fac parte dintr-o linie de activitate pe care vinescu.ro si-a asumat-o, aceea de a prezenta soiurile de vinuri pe intelesul tuturor. Aceste site-uri vor cuprinde  istoria soiului respectiv, prezentarea soiului respectiv, podgoriile unde este prezent soiul respectiv , vinificatorii principali si totodata vinurile/produsele  reprezentative din soiul respectiv.

Vor urma inca 10 site-uri de acest gen, din care enumeram : pinot-noir.ro, cabernet-sauvignon.ro, babeasca-neagra.ro, plavaie.ro, negrudedragasani.ro, muscat-ottonel.ro, sauvignon-blanc.ro, tamaioasa-romaneasca.ro etc.

Ne aratam disponibilitatea de a primi orice fel de informatii sau detalii care ne pot ajuta la definitivarea acestor site-uri.

Pentru toti cei interesati , am rugamintea sa trimiteti materialele, recomandarile sau sugestiile Dumneavoastra la adresa de e-mail :

contact@vinescu.ro

 

Va multumesc,

 

Cu incredere,

Vinescu.ro

magazin online de vinuri bine alese! 
Magazin online e-bar.ro, un nou site in reteaua vinescu.ro.
Pentru a continua si completa proiectul vinescu.ro, am decis sa deschidem si magazine online de nisa, care sa acopere o gama larga de produse si servicii:

e-bar.ro, este primul dintre aceste site-uri .

Aceste site-uri complementare, vor fi legate tot de ceea ce facem zi de zi, pentru a veni mai aproape de Dumneavoastra.

Pentru ca au existat intrebari si cereri pentru anumite produse care nu erau inca in portofoliul nostru, am inceput sa lucram si la aceste site-uri/magazine.

Ne dorim ca aceste site-uri care vor veni in completarea celor dedicate vinului,  sa adauge o mai mare notorietate acestui proiect si sa puna la dispozitia Dumneavoastra  o gama larga de produse .

Va fi o provocare pentru noi,  ca toate aceste site-uri si intregul proiect sa devina un etalon pentru comertul online si sa fie conform asteptarilor Dumneavoastra.

Am inceput sa semnam contracte de exclusivitate , pentru anumite produse. Negociem permanent preturile pentru a va oferi , cele mai bune si avantajoase oferte.

Au fost achizitionate cateva site-uri care vor pune la dispozitia dumneavoastra mai multe servicii si produse.  Deocamdata le reconfiguram si in curand vor fi si acestea la dispozitia Dumneavoastra. (ex : degustari, cadou)

In continuare pentru site-urile dedicate vinului , avem in lucru casedevinuri.ro si feteascaregala.ro

 

PS, va reamintim site-urile care sunt la dispozitia Dumneavoastra :

  vinescu.ro, vinuri bine alese! Vinuri cu preturi de peste 20 Ron

  vinurivrac.ro, vinuri bune pentru carafa ta! Vinuri la bag in box, primul magazin dedicat doar vinurilor la bag in box.

  vinarie.com, vinuri  romanesti pentru petrecerile din viata ta! Vinuri pana in 20 ron, potrivite pentru nunti, botezuri, petreceri.

  vinurispumante.ro, pentru clipe fericite! Despre vinuri spumante si sampanie.

  vinuri-personalizate.com, fi unic prin personalizarea sticlelor de vinuri si de sampanie.

 

 

Cu incredere,
Vinescu.ro, magazin online de vinuri bine alese!

 
Vinarie.com magazin online de vinuri pentru nunta si botez.

Inca un site din proiectul vinescu.ro este gata,  vinarie.com este online. Acest magazin online de vinuri  vinarie.com , dorim sa fie un site de nisa, care sa raspunda  cerintelor Dumneavoastra.


Este un magazin online care va avea in oferta vinuri cu preturi pana in 20 ron. Va fi magazinul de vinuri online potrivit pentru cei care au in plan sa organizeze o nunta sau un botez. Vinul potrivit pentru petrecerile cu prietenii  sau familia tot aici il veti gasi.


Proiectul vinescu.ro, are ca si obiectiv creearea unor magazine online de vinuri care sa fie alcatuite pe segmente de piata si sa aiba in vedere acoperirea intregului spectru de vanzare al acestor produse.


Vrem sa creeam canale de vanzare  pentru intreaga gama de vinuri, indiferent de pret si de modul de ambalare.


  vinurivrac.ro este primul magazin online de vinuri care vinde exclusiv vinuri vrac , ambalate la bag in box


  vinarie.com  este primul magazin online de vinuri care  vinde numai vinuri pana la un pret de referinta de 20 ron.


Preturile afisate sunt preturi asemanatoare cu cele ale producatorilor  ale caror  game de vinuri le comercializam.


Aici veti gasi atat vinuri rosii cat si vinuri albe. Stocul va fi intotdeauna destul de generos, tocmai ca sa livram cat mai prompt comenzile Dumneavoastra.


Pentru cei care vor avea nevoie de vin pentru nunta sau botez, ne gandim sa oferim posibilitatea , ca acea cantitate de vin ce nu a fost consumata la evenimentul respectiv (dar este , in amabalajul original si sigilata) , sa o reluam in stocul nostru si sa inapoiem contravaloarea acestor produse.


Producatorii de vinuri cu care noi colaboram sunt producatori renumiti din Romania,  recunoscuti pentru calitatea produselor lor.


Aceste lucruri ne fac sa avem incredere in acest proiect si in produsele pe care noi le comercializam si le avem in stoc.


Va multumim foarte mult pentru increderea pe care ne-o acordati si pentru faptul ca ne accesati intotdeauna cu bucurie.


  vinarie.com pentru vinuri din viata ta!


Cu incredere,
Vinescu.ro


magazin online de vinuri bine alese!

casedevinuri.ro , un nou proiect online! Crame si producatori din Romania!
casedevinuri.ro, este un proiect online la care lucram acum. Acesta va fi un site de prezentare al cramelor si producatorilor din Romania.

Aici veti gasi lucruri interesante si noutati despre cei care investesc in acest domeniu, bine placut tuturor.

Vom admira cu totii pasiunea , investitiile , eforturile pe care acestia le fac , ca noi sa putem degusta cu incredere un pahar de vin bun.

Stim ca avem momente , cand un vin incepe sa ne spuna mult mai multe , si totodata nu incetam sa il apreciem. Ne uitam pe eticheta, vedem cine este producatorul , dar nu cunoastem povestea sau istoria acelui producator.

Acum vrem sa oferim tuturor acest spatiu de intalnire si sa cunoastem cu adevarat, cine sunt cei care ne aduc in pahare , clipe de bucurie!

Sustinem produsele de calitate , de aceea oferim gratuit cramelor si producatorilor , aceasta posibilitate de a fi mai aproape de clienti si de toti cei interesati de acest Univers al Vinului.

Asteptam cu interes pe contact@vinescu.ro , sugestiile , comentariile si prezentarile Dumneavoastra.

 

 

cu incredere,

Vinescu.ro

magazin online de vinuri bine alese!
vinurispumante.ro - este online si va asteapta! Sampanie si vinuri spumante online.
Am definitivat si vinurispumante.ro.

Acesta este un site , care cu siguranta o sa va trezeasca interesul. Aici veti gasi informatii, detalii, promotii si preturi despre cele doua produse deosebite, care fac parte din viata noastra de zi cu zi, sampania si vinul spumant.

Aici veti gasi istoria lor, particularitatile lor si tot ceea ce este mai important pentru a le pune in valoare.

Ele sunt cele care ne insotesc in orice moment de fericire si de bucurie. Asa vrem sa fim si noi langa Dumneavoastra, cu bucurie si sa va umplem paharele cu clipe de fericire!

 

 

vinurispumante.ro , pentru clipe fericite!

 
vinurispumante.ro, sampanie.eu! Site-uri in lucru!
Ca sa va tin la curent cu proiectulvinescu.ro, va arat prima macheta a site-ului vinurispumante.ro

Astept cu interes si propunerile sau comentariile voastre in ceea ce priveste constructia acestui site.

Daca cineva , trimite o idee care poate fi luata in considerare,  oferim ca si premiu o sticla de vin spumant!

Daca vin mai multe idei, o sa dam si mai multe sticle de vin spumant!

contact@vinescu.ro

O sa publicam pe blog numele castigatorului !
 
Noutati si Promotii vinuri , sampanie , coniac Vinescu.ro , aboneaza-te!
Buna Seara,

Noutati si Promotii vinuri, sampanie, coniac!  Vrem sa fim cat mai aproape de Dumneavoastra, clienti si parteneri, de aceea am demarat si aceasta actiune de a oferi un discount suplimentar pentru clientii care isi doresc sa fie in permanenta alaturi de noi.

Noi va vom informa asupra tuturor promotiilor, campaniilor sau comunicatelor transmise de catre Porducatori si Importatori.

In acelasi timp, pentru clientii vinescu.ro, o sa realizam campanii lunare si in acelasi timp vanzari personalizate.

Intelegem prin vanzari personalizate, acele vanzari care vor fi dedicate doar clientilor inscrisi in baza de date.

Acesti clienti , inscrisi in baza de date, vor beneficia de un anumit pachet de oferte si servicii.

vinescu.ro/promotii

Va multumim ca v-ati inscris in baza noastre de date!

 

Cu incredere,

Vinescu.ro
Promotie Vinuri , Vinuri Spumante si Sampanie - Livrare Gratuita.
Pentru ca se apropie Sarbatorile  de Iarna si totodata vrem sa facem o surpriza placuta clientilor nostri, ne-am gandit sa initiem o campanie cu Livrare Gratuita, pentru unele din produsele comercializate de noi.

Aceasta campanie, acopera toate costurile de livrare si de achitare online cu cardul. In afara de pretul afisat clientii nu vor mai avea nici o cheltuiala suplimentara de efectuat.

Pentru clientii nostri, vrem sa fim mereu in partener de incredere.

Vizitati magazinul nostru online si fiti la curent cu promotiile noastre, ne-am propus sa facem lunar asemenea promotii.

 

Cu incredere,

Vinescu.ro

P.S. va reamintim si site-urile :

vinuri-personalizate.com

vinurivrac.ro
Vinuri la vrac - vinurivrac.ro
Pentru ca tot omul  in toata vremea, ar degusta un vin bun. Am tot gandit si muncit pana am pus pe online vinurivrac.ro
Nu toti oamenii iubesc sticla, nu toti vor sa invecheasca vinuri. Unii vor sa il bea mai repede ,  nu neaparat vor sa il colectioneze sau sa il invecheasca.
Si ca sa nu se puna praful pe el  il cumpara la vrac.

Acum mii de ani  nu era nici sticla , nici pet. Atunci vinurile se transportau cu amfora sau cu butoiul (ceva mai tarziu). Grecii cu amfora ca si romanii, galii cu butoiul.
Mai pe nava, mai pe uscat , tot omul la carafa il degusta.
Si ca sa comentam despre vinurile vrac, despre toti cei care le produc, vand si consuma, am zis sa facem acest site (vinurivrac.ro).
Daca cumva citind pe acest blog vi se face pofta de un vin bun, puteti accesa vinurivrac.ro sau Vinescu.ro


Asta dupa cum va este dorinta , la vrac sau la sticla.

Cu incredere,
Vinescu.ro

Vinuri-personalizate.com
Pentru a fi cat mai aproape de clientii si partenerii nostri, am pus online si site-ul vinuri-personalizate.com

Ne dorim ca si acest site sa fie pe placul Dumneavoastra si totodata sa se ridice la nivelul asteptarilor Dumneavoastra.

Colaboram cu  o puternica agentie de design si publicitate, ei sunt cei care desfasoara activitatea de creatie si brand. De aceea  orice solicitare de-a Dumneavoastra in cea ce priveste prelucrarea sau creearea unei etichete personalizate, va fi gestionata de noi impreuna cu acestia.

Vom face o echipa pentru Dumneavoastra, impreuna vom gandi si vom realiza o eticheta personalizata care sa va depaseasca asteptarile si totodata sa fie o adevarata surpriza pentru cei care o privesc.

Deosebirea acestui proiect - vinuri-personalizate.com, fata de altele este ca noi va vom face si sugestii in ceea ce priveste vinurile potrivite evenimentului Dumneavoastra.

Sfaturile unui Somelier, vor fi cele care vor adauga un plus de calitate acestui serviciu. Noi va vom sfatui , nu in functie de pretul sticlelor de vin, ci in functie de pretentiile si asteptarile Dumneavoastra.

Vom fi disponibili,  in ceea ce priveste a ne explica evenimentul de care va veti bucura. Obligatia noastra fiind aceea ca vinul recomandat  si eticheta personalizata , sa faca din acest eveniment unul unic.
Sa ne bucuram impreuna de vinuri-personalizate.com

 

P.S.  In curand  va fi online vinurispumante.ro

Cu incredere,

Vinescu.ro
  Produsul a fost adaugat in cos