Cutie cadou Flamboyant-Lindt-Stirbey
  Produsul a fost adaugat in cos

Cutie cadou Flamboyant-Lindt-Stirbey

Brand:

345.00 Lei

Pretul include TVA

Cantitate

Descriere

Cutie cadou: Flamboyant 2013 Davino + Cutie trufe de ciocolata Diva Lindt + Vin spumant rose Prince Stirbey

Flamboyant 2013 Davino:

Vinuri Cupaj de la Davino : Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon, Merlot.

Este un vin complex, cu un miros persistent si intens, cu nuante condimentate de piper verde, cafea si piele tabacita, fructe rosii de padure si miez de nuca.

La degustare vinul este expresiv, amplu, puternic dar rotund. Evolutie pe o panta lunga, cu un postgust remanent usor condimentat, ce pune in evidenta taninurile fine si elaborate.

Acest vin se produce numai in anii de exceptie prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Feteasca Neagra. Vinificarea separata a celor 3 soiuri din cupaj. Strugurii selectati pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificatie in rosu, clasica e bostina, in vase mici de inox la 22-26 grade C

Cutie trufe de ciocolata Diva Lindt:

Lindt DIVA Hatbox este o selectie delicioasa din cele mai fine trufe, prezentate intr-o cutie premium, ideala pentru a fi oferita cadou. Textura moale, catifelata si aromele bogate, irezistibile iti vor incanta simturile si te vor face sa te simti ca o adevarata diva. Savureaza o intalnire de neuitat cu regina pralinelor: 20 de trufe rostogolite prin praf auriu, cu umplutura divina, cremoasa, de Marc de sampanie.

Vin spumant rose Prince Stirbey:

Acest spumant este vinificat din struguri de Novac recolta 2011, conform metodei clasice: vinul de baza, fermentat in inox, maturat 6 luni in butoaie de lemn, a fermentat a doua oara in sticle. Dupa 26 luni de invechire pe drojdie in sticla, la fost degorjat in noiembrie 2014, si incadrat prin dozaj in categoria de spumant brut.

Rezultatul este un Spumant cu un buchet elegant de fructe proaspate in nas, un perlaj fin si persistent si un echilibru placut in gura.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos