Ciocolata neagra Grand Cru
  Produsul a fost adaugat in cos

Ciocolata neagra Grand Cru

Brand: Cio&Co

18.00 Lei

Pretul include TVA

Eticheta personalizata
Cantitate

Descriere

Ciocolata neagra Grand Cru. Ciocolata pura.

75% Cacao

Ciocolata Grand Cru este realizata din boabe de cacao din plantatii individuale, care au fost supuse unor controale stricte, pentru a obtine denumirea de "Origine controlata si garantata".

Ciocolata Grand Cru, este realizata cu boabe de cacao din plantatii individuale, care au fost supuse unor controale stricte, pentru a obtine denumirea de " Origine controlata si garantata"

Plantatia Los Vasquez - ciocolata este obtinuta exclusiv din boabe de cacao din plantatia Los vasquez din republica Dominicana, situata in vaile umbroase din apropierea plantatiei Los Palmaritos. Fiind un produs de cea mai buna calitate, ciocolata are un gust corpolent, cu o aroma persistenta de fructe proaspete, completata la final de aroma intensa de cacao.

Plantatia Los Palmaritos - ciocolata este produsa exclusiv din boabe de cacao din plantatia dominicana Los Palmaritos, o cultura de cacao rara, cultivata in terenuri dure de munte. Este o ciocolata cu un gust puternic dar fin, o aroma intensa de fructe proaspete si o aciditate moderata,

Ciocolata pura/ 70 g

Contine 2 tablete de ciocolata din plantatia Los Palmaritos si 2 tablete de ciocolata din plantatia Los Vasquez.

 

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos